ПРОМОЦИЯ НА ВРАТИ GRADDE от УЗУНОВ

Къде да купим евтини интериорни врати?

Можете да намерите евтини интериорни врати в различни магазини за домашен интеpиop, строителни материали, онлайн магазини или на търговски площадки. В зависимост от марката, качеството и дизайна на вратите, цените могат да варират значително.

Преди да закупите врати, може да сравните цените на различните доставчици и да проверите отзивите на клиентите, за да се уверите, че получавате качествени продукти на разумни цени.

Защо да поръчаме евтини интериорни врати от Узунов?

Нашите интериорни врати са не просто врати – те са идеален завършек на всеки интериор. Благодарение на голямото си разнообразие от модели и цветове, те сякаш стават част от мебелировката на всяко помещение.

Всички вътрешни врати, които Борса Узунов ви предлага, са една добра комбинация от високо качество, достъпна цена и изискан стил. Правилният подбор на подходящите врати за вашия дом ще допринесе за постигането на уникалната му визия, за която мечтаете.

Направете жилището си едно приятно и уютно място за живеене с нашите съвременни и разнообразни предложения. Насладете се на лукса, който заслужавате и който ние ще ви осигурим с висококачествените и същевременно евтини интериорни врати, които ви предлагаме.

Евтини интериорни врати (вътрешни врати) за София, Пловдив, Варна на ТОП цени

БОРСА УЗУНОВ ПРЕДЛАГА БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ВЪТРЕШНИ ВРАТИ КОИТО ПРЕДЛАГА !

НОВО – Безплатна доставка всяка седмица на всички видове евтини интериорни врати за – София, Радомир, Перник, Дупница, Ботевград, Враца, Нови Искър, Курило, Владо Тричков, Реброво, Луково, Своге, Церово, Бов, Лакатник, Оплетня, Очиндол, Игнатица, Зверино, Люти Брод, Люти Дол, Новачене, Ребърково, Дърманци, Мездра и др.

Моделите евтини вътрешни интериорни врати които предлагаме са 90% налични на склад!

При поръчка/заявка за даден модел интериорна врата БЕЗ МОНТАЖ, след потвърждение по телефона или имел от НАС за наличност, се доставя на деня или на следващия ден, ЕКСПРЕСНО !

При поръчка/заявка за даден модел интериорна врата С МОНТАЖ, след потвърждение по телефона или имел от НАС за наличност, обикновено доставка и монтажа се извършва за около 2 до 3 работни дни (монтажа се извършва веднага при доставка на вратата), само при нас за София и близките населени места !

Доставките се извършват всеки ден от  10:00 ч. до 22:00 ч., за гр. София !

Интериорни HDF врати
Интериорни врати Gradde
Интериорни Врати Classen
Интериорни Врати Craft Master

Интериорни врати – качество на разумна цена !

Евтини интериорни врати на най-ниски цени !

Вътрешни врати на склад в София, доставка веднага !

Предлагаме и бърза реакция за доставка и монтаж за гр. София и София окръг !

Заявка за вземане на размери може да направите и на тел. 0887-989-899; 0898-511-531;

Предварителен оглед, взимане на размери и професионална консултация, само когато е включен монтаж на нашите евтини врати! При посещение за размери се заплащат от клиента 30 лв. който след завършен монтаж се приспадат !

БОРСА УЗУНОВ ПРЕДЛАГА БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ЕВТИНИ ВРАТИ КОИТО ПРЕДЛАГА !

За цени за доставка и монтаж на врати в София!

ЦЕНИ НА Полски интериорни врати – ВЪТРЕШНИ ВРАТИ Efapel

384.00 лв.449.00 лв.
384.00 лв.449.00 лв.
384.00 лв.449.00 лв.
384.00 лв.449.00 лв.
384.00 лв.449.00 лв.
384.00 лв.449.00 лв.
384.00 лв.449.00 лв.
384.00 лв.449.00 лв.
384.00 лв.449.00 лв.
384.00 лв.449.00 лв.
384.00 лв.449.00 лв.
384.00 лв.449.00 лв.
384.00 лв.449.00 лв.
384.00 лв.449.00 лв.
384.00 лв.449.00 лв.
404.00 лв.469.00 лв.
404.00 лв.469.00 лв.
404.00 лв.469.00 лв.
404.00 лв.469.00 лв.
404.00 лв.469.00 лв.
404.00 лв.469.00 лв.
404.00 лв.469.00 лв.
404.00 лв.469.00 лв.
404.00 лв.469.00 лв.
404.00 лв.469.00 лв.
404.00 лв.469.00 лв.
404.00 лв.469.00 лв.
404.00 лв.469.00 лв.
404.00 лв.469.00 лв.
404.00 лв.469.00 лв.

ЦЕНИ НА Полски интериорни врати – Вътрешни врати Porta

ЦЕНИ НА Украински Интериорни врати – вътрешни врати НОВ СТИЛ

ЕВТИНИ Интериорни врати ЦЕНИ – вътрешни врати Евростил

ЕВТИНИ Интериорни врати ЦЕНИ – вътрешни врати СТАНДАРТ (НА СКЛАД)

ЕВТИНИ Интериорни врати ЦЕНИ – вътрешни врати Gradde (НА СКЛАД)

ЕВТИНИ Интериорни Врати ЦЕНИ – вътрешни врати Classen (НА СКЛАД)

ЕВТИНИ Интериорни врати ЦЕНИ – вътрешни врати Variodor

ЕВТИНИ Интериорни врати ЦЕНИ – вътрешни врати от Ламинат MDF

Борса Узунов е мястото, предлагащо най-голямо разнообразие от евтини интериорни врати в София.

Борса за интериорни врати Узунов е мястото, предлагащо най-голямо разнообразие от евтини интериорни врати в София. Тук при нас ще откриете богат избор от модели, изработки, материали и декорации, така че интериорът на вашият дом, офис, административно или бизнес помещение да постигне съвършенството, към което се стремите. Вътрешните врати изпълняват повече от една функции, а това означава, че при техния избор трябва да бъдете особено съобразителни.

Защо да изберете именно нашите евтини интериорни врати?

Причините да изберете именно Борса Узунов за покупка на вътрешни врати са много, но тук ще се спрем единствено на тези, които, според нас покриват основните ви изисквания, а именно:

Ниски цени на интериорни врати

Ние предлагаме разнообразие от евтини интериорни врати на цени без аналог. При нас можете да откриете чудесни изделия, създадени от водещи производители на цени от около 200 лв, което е в пъти по-изгодно от това, което предлага пазарът в цялата страна. Ниските цени на нашите интериорни врати, разбира се не са за сметка на качеството, тъй като при нас всяко изделие следва да покрива определени критерии, за да бъде включено в продуктовия ни каталог.

Ние не бихме си позволили да ви предложим врата с ниска функционалност и качество, само за да се вместим в определен ценови диапазон. Предлаганите от нас евтини интериорни врати на достъпна цена са дело на утвърдени марки, доказали през годините умението си да съчетават здрави и стабилни материали с иновативна техника на производство. Моделите от тази категория са пример за успешна комбинация между перфектна визия, изключителна здравина и безупречна функционалност.

Стандартни и нестандартни размери на вътрешни врати

Борса Узунов ви предлага най-голямото разнообразие от евтини интериорни врати в София и това се отнася както за дизайна и материалите, така и за размерите на всички изделия. При нас ще намерите подходящата врата, независимо дали светлият строителен отвор е със стандартни размери или не. Ние разполагаме с голямо количество стандартни врати на склад, но също така изпълняваме изработка на врати по ваш размер и желание в най-кратки срокове.

Ние сме мястото, където ще намерите най-евтини интериорни врати по поръчка в София, като на вас оставяме избора на цвят, дизайн, вид на касата на вратата и допълнителните компоненти. Всички цени на интериорни врати тук отново са изключително достъпни, като при по-големи поръчки можете да се възползвате от редица допълнителни отстъпки. Доставката на продукти в рамките на столицата, както и снемането на размери при индивидуална изработка.

Пълна окомплектовка, включена в цената на всички евтини вътрешни врати

Нашите вътрешни врати са супер изгодни, защото се предлагат заедно с всички компоненти, нужни за тяхната работа. Обещавайки евтини интериорни врати, ние сме се погрижили да предложим продукт, готов за монтиране, който да служи дълго и безпроблемно.

Моделите, подбрани в тази категория се предлагат с включени крило, обла или права каса за врата и обли или прави первази, в зависимост от визията на модела. Компенсаторната каса за врата при повечето изделия е с регулируема широчина, така че да бъдат покрити зидове с различна дебелина.

Всяка интериорна врата, предлагана в Борса Узунов притежава задължителния набор от брави, укрепващи компоненти и уплътнения, така че няма да ви се налага да ги закупувате отделно. Разбира се, ние даваме на своите клиенти избора да направят собствена окомплектовка, като компонентите, избрани от вас се доплащат отново по най-ниски тарифи.

Задоволяваме нуждите на клиенти за евтини врати в София, Пловдив, Варна и цялата страна

Макар че сме позиционирани на територията на столицата, ние от Борса Узунов покриваме нуждите на потребителите от цялата страна. Ние предлагаме бърза и напълно безплатна доставка на евтини интериорни врати в Пловдив, а също и в други градове на страната, като в офертата влизат и целогодишни промоции, от които можете да се възползвате, когато целта е да намерите възможно най-изгодното решение при обзавеждането на своя дом, търговско или офис помещение.

Професионален монтаж на всички модели вътрешни врати

Избирайки да работите с нас, вие получавате още едно много важно предимство – професионален монтаж на всички, закупени от нас изделия. Майсторският подход на нашия монтажен екип ви гарантира не само бързо преминаване към експлоатация на вратите, но и тяхната дългосрочна и безпроблемна работа.

Спазването на технологичните изисквания при монтирането на стандартни и най-вече на плъзгащи евтини интериорни врати е ключов момент, който определя срокът и лекотата на тяхната работа. При нас, вие ще откриете не просто евтини врати, а възможност да обзаведете своя имот съобразно най-високите европейски и световни критерии.

Ние знаем кои са основните изисквания на модерния потребител. Това са: изгодни цени, високо качество и бърза доставка за София, Пловдив, Варна и всички други градове и населени места в България. Ние покриваме не само тях, но и редица други, не по-малко важни условия.