ПРОМОЦИЯ НА ВРАТИ GRADDE от УЗУНОВ

БОРСА УЗУНОВ ПРЕДЛАГА БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ИНТЕРИОРНИ ВРАТИ КОИТО ПРЕДЛАГА !

НОВО – Безплатна доставка всяка седмица на всички видове интериорни врати за – София, Радомир, Перник, Дупница, Ботевград, Враца, Нови Искър, Курило, Владо Тричков, Реброво, Луково, Своге, Церово, Бов, Лакатник, Оплетня, Очиндол, Игнатица, Зверино, Люти Брод, Люти Дол, Новачене, Ребърково, Дърманци, Мездра и др.

Моделите интериорни врати които предлагаме са 90% налични на склад!

При поръчка/заявка за даден модел интериорна врата БЕЗ МОНТАЖ, след потвърждение по телефона или имел от НАС за наличност, се доставя на деня или на следващия ден, ЕКСПРЕСНО !

При поръчка/заявка за даден модел интериорна врата С МОНТАЖ, след потвърждение по телефона или имел от НАС за наличност, обикновено доставка и монтажа се извършва за около 2 до 3 работни дни (монтажа се извършва веднага при доставка на вратата), само при нас за София и близките населени места !

Доставките се извършват всеки ден от  10:00 ч. до 22:00 ч., за гр. София !

 

Интериорни HDF врати
Интериорни врати Gradde
Интериорни Врати Classen
Интериорни Врати Craft Master

Интериорни врати – качество на разумна цена !

Интериорни врати на най-ниските цени !

Вътрешни врати на склад в София, доставка веднага !

Предлагаме и бърза реакция за доставка и монтаж за гр. София и София окръг !

Заявка за вземане на размери може да направите и на тел. 0887-989-899; 0898-511-531;

Предварителен оглед, взимане на размери и професионална консултация, само когато е включен монтаж на вратите ! При посещение за размери се заплащат от клиента 30 лв. който след завършен монтаж се приспадат !

БОРСА УЗУНОВ ПРЕДЛАГА БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ВРАТИ КОИТО ПРЕДЛАГА !

За цени за доставка и монтаж на врати в София, разгледайте <ТУК> !

Полски интериорни врати Efapel

Полски интериорни врати Porta

Украински Интериорни врати НОВ СТИЛ

Интериорни врати Евростил

Интериорни врати СТАНДАРТ – НА СКЛАД

Интериорни врати Gradde – НА СКЛАД

Интериорни Врати Classen – НА СКЛАД

Интериорни Врати Craft Master – ИЗРАБОТКА ПО РАЗМЕРИ НА КЛИЕНТА

Интериорни врати Ламинат MDF

Борса Узунов е мястото, предлагащо най-голямо разнообразие от евтини интериорни врати в София.

Борса Узунов е мястото, предлагащо най-голямо разнообразие от евтини интериорни врати в София. Тук при нас ще откриете богат избор от модели, изработки, материали и декорации, така че интериорът на вашият дом, офис, административно или бизнес помещение да постигне съвършенството, към което се стремите. Вътрешните врати изпълняват повече от една функции, а това означава, че при техния избор трябва да бъдете особено съобразителни.

Защо да изберете именно нашите интериорни врати?

Причините да изберете именно Борса Узунов за покупка на интериорни вътрешни врати са много, но тук ще се спрем единствено на тези, които, според нас покриват основните ви изисквания, а именно:

Ниски цени

Ние предлагаме разнообразие от интериорни врати на ниски цени. При нас можете да откриете чудесни изделия, създадени от водещи производители на цени от около 200 лв, което е в пъти по-изгодно от това, което предлага пазарът в цялата страна. Ниските цени, разбира се не са за сметка на качеството, тъй като при нас всяко изделие следва да покрива определени критерии, за да бъде включено в продуктовия ни каталог.

Ние не бихме си позволили да ви предложим врата с ниска функционалност и качество, само за да се вместим в определен ценови диапазон. Предлаганите от нас интериорни врати на достъпна цена са дело на утвърдени марки, доказали през годините умението си да съчетават здрави и стабилни материали с иновативна техника на производство. Моделите от тази категория са пример за успешна комбинация между перфектна визия, изключителна здравина и безупречна функционалност.

Стандартни и нестандартни размери

Борса Узунов ви предлага най-голямото разнообразие от интериорни врати в София и това се отнася както за дизайна и материалите, така и за размерите на всички изделия. При нас ще намерите подходящата врата, независимо дали светлият строителен отвор е със стандартни размери или не. Ние разполагаме с голямо количество стандартни врати на склад, но също така изпълняваме изработка на врати по ваш размер и желание в най-кратки срокове.

Ние сме мястото, където ще намерите най-изгодните врати по поръчка в София, като на вас оставяме избора на цвят, дизайн, вид на касата и допълнителните компоненти. Цените тук отново са изключително достъпни, като при по-големи поръчки можете да се възползвате от редица допълнителни отстъпки. Доставката на продукти в рамките на столицата, както и снемането на размери при индивидуална изработка.

Пълна окомплектовка, включена в цената

Нашите интериорни врати са супер изгодни, защото се предлагат заедно с всички компоненти, нужни за тяхната работа. Обещавайки евтини интериорни врати, ние сме се погрижили да предложим продукт, готов за монтиране, който да служи дълго и безпроблемно. Моделите, подбрани в тази категория се предлагат с включени крило, обла или права каса и обли или прави первази, в зависимост от визията на модела. Компенсаторната каса при повечето изделия е с регулируема широчина, така че да бъдат покрити зидове с различна дебелина.

Всяка интериорна врата, предлагана в Борса Узунов притежава задължителния набор от брави, укрепващи компоненти и уплътнения, така че няма да ви се налага да ги закупувате отделно. Разбира се, ние даваме на своите клиенти избора да направят собствена окомплектовка, като компонентите, избрани от вас се доплащат отново по най-ниски тарифи.

Възможност да задоволим нуждите на клиенти от цялата страна

Макар че сме позиционирани на територията на столицата, ние от Борса Узунов покриваме нуждите на потребителите от цялата страна. Ние предлагаме бърза и напълно безплатна доставка на интериорни врати в Пловдив, а също и в други градове на страната, като в офертата влизат и целогодишни промоции, от които можете да се възползвате, когато целта е да намерите възможно най-изгодното решение при обзавеждането на своя дом, търговско или офис помещение.

Професионален монтаж на всички модели

Избирайки да работите с нас, вие получавате още едно много важно предимство – професионален монтаж на всички, закупени от нас изделия. Майсторският подход на нашия монтажен екип ви гарантира не само бързо преминаване към експлоатация на вратите, но и тяхната дългосрочна и безпроблемна работа.

Спазването на технологичните изисквания при монтирането на стандартни и най-вече на плъзгащи интериорни врати е ключов момент, който определя срокът и лекотата на тяхната работа. При нас, вие ще откриете не просто изгодни врати, а възможност да обзаведете своя имот съобразно най-високите европейски и световни критерии. Ние знаем кои са основните изисквания на модерния потребител. Това са: изгодни цени, високо качество и бърза доставка. Ние покриваме не само тях, но и редица други, не по-малко важни условия.