paradise

МАТРАЦИ PARADISE

Матраци Paradise предлагат качествени, иновативни, дизайнерски, луксозни матраци на достъпни и конкурентни цени !
Борса „УЗУНОВ“ предлага всички видове ПРОДУКТИ от Paradise , на конкуретни цени и ги доставяме в кратки срокове.
Следете постоянните промоции на Еднолицеви Матраци Paradise, Двулицеви Матраци Paradise, Топ Матраци Paradise и всички други продукти от Paradise !

Еднолицеви Матраци Paradise

Двулицеви Матраци Paradise

Топ Матраци Paradise

Детски Матраци Paradise

Борса „УЗУНОВ“ предлага всички продукти на матраци Paradise.

Матраци Paradise е една от доказали те се марки за матраци на Българския пазар, благодарение на дългия си опит, качествени материали, внедрени научни разработки и най – модерни машини, за изработката на матраци Paradise !

Борса Узунов ви предлага пълната гама матраци Парадайс – едни от най-качествените изделия по рода си. Проектирани и разработени по иновативна технология, тази категория матраци придава истински смисъл на термина ‘’комфорт’’, осигурявайки оптимална позиция на тялото по време на сън, така че да не остане и помен от неприятното схващане, съпровождащо събуждането сутрин.

Категорията с матраци Paradise предлага:

В тази категория на Борса Узунов ще откриете огромно разнообразие от изделия, обединени под общото название ‘’матраци paradise’’.  Ако сте от малцината, незапознати с продуктите на утвърдената марка, то бързо ще се ориентирате относно класата на всяко отделно изделие още при прегледа на нашия продуктов каталог.

Това, което със сигурност ще ви хареса е богатият асортимент от модели и разновидности. При нас всеки ще намери подходящия матрак, отговарящ на неговите изисквания, нужди и бюджет. Ние предлагаме всички модели матраци Парадайс на конкурентни цени. Работейки директно с производителя, нашият онлайн магазин може да си позволи да ви предложи възможно най-изгодната ценова листа за този клас луксозни изделия, а като добавим към това и редовните намаления и отстъпки, които правим, офертата става още по-атрактивна за масовия потребител.

Качество без аналог!

Всеки матрак Парадайс – двулицев или еднолицев е изработен от специално подбрани материали. Това гарантира не само усещане за лукс, но обуславя ортопедичните свойства на изделието. Тъканите, от които са изработени уникалните paradise матраци придават специални характеристики на продуктите, като например:

  • Способност за свободна циркулация на въздух в сърцевината на матрака;
  • Антиакарен и антибактериален ефект;
  • Дълготрайно съхранение на материята.

Разглеждайки специалните характеристики на вложените материали, няма как да се усъмним в качествата на крайния продукт. Матраците на този производител разполагат с ядро от високотехнологична мемори пяна, реагираща на телесната температура по начин, позволяващ на изделието да се нагоди към извивките на тялото, разпределяйки равномерно тежестта, така че да се избегнат отделни точки на натиск, което би довело до умора и натоварване на проблемните части от тялото.

Вградената в голяма част от изделията подматрачна рамка е изработена от екологично чист иглолистен материал. Нейните специално конструирани ламели способстват за равномерното разпределяне на тежестта на тялото. Това, само по себе си е гаранция за отличните ортопедични свойства на матраци Парадайс и големият брой потребителски мнения потвърждават на 100% успехът на модерната технология.

Усещането за лукс се допълва от висококачественото покритие на всички изделия на марката. Матраци Парадайс са обвити в жакардова дамаска, капитонирана с полиестерна вата и нетъкан текстил Spunbond, преминал задължителната антиакарна обработка. Изделията от тази категория ви гарантират пълноценна почивка и здравословна среда, благодарение на способността си да не допускат развитието на болестотворни микроорганизми, което е характерно за конвенционалните продукти от този тип.

Тези свойства са характерни за всеки матрак Парадайс. Независимо от използваните материали, във всеки отделен продукт са заложени същите качества, така че, който и модел да изберете, вие можете да бъдете уверени, че сте направили правилния избор и сте осигурили най-доброто за себе си и любимите си хора.

Топ матраци Paradise

В този раздел ще откриете и отлични топ матраци и топери с марка ‘’Парадайс’’. Те не отстъпват по качества на еднолицевите и двулицевите матраци, но притежават едно огромно предимство – позволяват ви срещу символична сума да повишите свойствата на стария матрак и да си осигурите комфорта, който несъмнено заслужавате.

Топерите са изработени от профилирана HD мемори пяна, която е плод на поредната научна разработка, довела до създаването на уникален по своите качества краен продукт. Изделията с марка ‘’Парадайс’’ са сред най-търсените на родния пазар. Това се дължи на перфектната комбинация от иновация и изгодни цени, предлагани от този производител.

Високото качество на продуктите, събрани в тази категория се дължи на дългогодишния опит на компанията и желанието ѝ да влага все повече ресурси в нови научни разработки, които да направят живота на съвременния човек, по-лесен, по-приятен и пълноценен. Борса Узунов подкрепя този стремеж, предоставяйки качествени продукти на своите потребители от цялата страна.

За контакти

  • гр. София, бул.“Сливница“ № 271
  • 0898 511 531 / 0887 989 899
  • borsauzunov@abv.bg

Работно време

Понеделник – Петък: 09:30-19:00ч

Събота: 09:30 – 16:00ч

Неделя: 10:00 – 13:00ч

Врати от Узунов

Търсиш надеждни, качествени врати на достъпни цени?Разгледай нашите предложения в сайта Vrati.biz!

За врати и цени в София

error: Content is protected !!