МАТРАЦИ ТЕД

Матраци Тед предлагат здрави, луксозни, иновативни, евтини матраци, и други продукти за сън на конкуретни цени !

Борса „УЗУНОВ“ предлагаме всички продукти от TED, на кокуретни цени и ги доставяме в кратки срокове !

Следете постоянните промоции на Еднолицеви Матраци TED, Двулицеви Матраци TED, Топ Матраци TED и всички други продукти от TED !

Еднолицеви Матраци ТЕД

Двулицеви Матраци ТЕД

Топ Матраци ТЕД

Борса „УЗУНОВ“ предлага всички продукти на матраци ТЕД.

Матраци ТЕД е една от доказали те се марки за матраци на Българския пазар, благодарение на дългия си опит, качествени материали, внедрени научни разработки и най – модерни машини, за изработката на матраци ТЕД !

Ние от Борса Узунов работим с водещи производители на матраци, а това означава, че продаваме и най-качествените продукти от този клас – матраци ТЕД. Познати със своето изключително качество и ергономичност, това са и най-продаваните от нас модели матраци, които ние предлагаме много изгодно. Ако искате да закупите матраци ТЕД на супер изгодни цени, нашият магазин ще задоволи и това ваше желание.

Защо точно матраци Тед?

Знаете ли, че качеството на съня определя нивото на вашата умствена концентрация и физическо състояние? Редица изследвания показват, че хората, които спят спокойно и дълбоко са много по-успешни в сферата, в която се изявяват, отколкото тези, чийто сън е с по-ниско качество и продължителност. С помощта на удобен матрак ТЕД, вие дори можете да намалите времето за сън, като същевременно постигнете пълноценно възстановяване на физическите и умствени сили.

Избирайки подходящ двулицев или еднолицев матрак на водещата марка, вие най-после ще се почувствате перфектно в леглото, което ви измъчва от години. Фабрично произведените матраци, които се предлагат в комплект с болшинството легла не притежават така важните характеристики, нужни за подобряване качеството на съня и почивката на тялото.

В много онлайн и физически магазини ще намерите различни модели пружини и матраци, отговарящи като размери, но не и като комфорт на вашите изисквания. Предлаганите от нас ТЕД матраци притежават изключителна здравина, което гарантира тяхната дългосрочна употреба, а специално разработените съвременни материали, от които са изработени ги правят невероятно удобни и дори здравословни.

Това, което прави всеки матрак ТЕД по-предпочитан от продуктите на други марки е иновативната технология, използвана при тяхното производство. Те са удобни за тялото и му предлагат пълноценната почивка, от която се нуждае, за да възстанови изчерпаните през деня енергийни запаси. Ние предлагаме редовни промоции, с което даваме възможност на по-голям брой хора да получат качеството, което заслужават.

Забравете болките в гърба и схващанията

Ако спите на стар, амортизиран и неудобен матрак, вероятно знаете какво е усещането да се събудиш с болки по цялото тяло и схващания, които не могат да отшумят с часове. Това влошава не само вашето здравословно състояние, но и вашето настроение, тъй като липсата на качествена почивка се отразява не само на тялото, но и на емоционалното ви състояние.

Специалните мемори покрития на матраци ТЕД се грижат тялото ви да се отпусне напълно и да заеме позицията, която е най-подходяща за него. Качественият матрак се адаптира към формата и тежестта на вашето тяло, така че да чувствате максимален комфорт през цялото време. В това отношение ТЕД матраци са без аналог не само на родния, но и на международните пазари.

Ако смятате, че за да си осигурите така важния комфорт и пълноценен сън са ви нужни много средства, то със сигурност грешите. Ние от Борса Узунов предлагаме пълната гама матраци ТЕД на възможно най-изгодни цени, като уточняваме, че това са продукти с изключително високо качество, валидно както за иновативните материали, така и за професионалната изработка.

Под тази марка предлагаме различни модели матраци – двулицеви, еднолицеви и топ матраци, с които много изгодно можете напълно да промените свойствата на стария си неудобен матрак. Това са продукти със специално изработен профил, осигуряващ гъвкава опора за максимално удобство по време на сън.

Вашият матрак ТЕД ще притежава внимателно проектирано дишащо ядро за оптимална терморегулация и пълна антибактериална защита. Акарите, причиняващи алергии и респираторни проблеми вече няма да са причина да се събуждате по-уморени, отколкото сте си легнали. Висококачественият текстил TED Balance е преминал антистатично третиране, което увеличава комфорта на тялото ви през времето, което прекарвате в леглото.

Избирайки матраци ТЕД, вие правите правилен избор, защото така си осигурявате не просто удобство, а всички предпоставки за перфектна нощна почивка и гаранция, че ще се събудите ведри, позитивни и заредени с енергията, необходима за решаване на ежедневните задачи.

За контакти

  • гр. София, бул.“Сливница“ № 271
  • 0898 511 531 / 0887 989 899
  • borsauzunov@abv.bg

Работно време

Понеделник – Петък: 09:30-19:00ч

Събота: 09:30 – 16:00ч

Неделя: 10:00 – 13:00ч

Врати от Узунов

Търсиш надеждни, качествени врати на достъпни цени?Разгледай нашите предложения в сайта Vrati.biz!

За врати и цени в София

error: Content is protected !!