Борса Узунов разполага с най-голямото разнообразие от скринове в София, които със сигурност ще допаднат на дори най-взискателните ни клиенти. Богатството от модели дава възможност на всеки дом да получи това, което е най-подходящо за него, спрямо площта, интериорния дизайн и нуждите на неговите обитатели.

По какви показатели трябва да изберем скрина?

Когато избираме скрин за дадено помещение, обикновено си задаваме различни въпроси, отговорът на които обуславя вземането на правилно решение. Както всяка друга част от мебелировката и скринът ще присъства в дома ни дълго, и не само това – той ще бъде използван ежедневно. Правилният избор на този компонент ни гарантира не само визуално удовлетворение, но и улеснение при неговото използване.Първият въпрос, който трябва да си зададем, избирайки скрина е:

В коя стая ще бъде използван?

Този тип мебели се предлагат в различни варианти, спрямо помещението, в което ще бъдат поставени. Борса Узунов предлага чудесни решения за спалнята, а също и много практични модели за детската стая. Отговаряйки си на първия въпрос, ще ви бъде много по-лесно да изберете правилния модел.Следва въпросът:

Кой модел е съвместим с обзавеждането?

За да изберете точния скрин за дадено помещение, той трябва да бъде в унисон с останалата част от мебелировката. Не е удачно да закупите светъл модел, когато всички останали мебели са в тъмни тонове. Много от нашите скринове са двуцветни, което позволява голям брой дизайнерски решения, но въпреки това, скринът, в случай че е закупен допълнително следва да се доближава максимално до визията на другите мебели в стаята – легло, гардероб, нощни шкафчета и т.н. Той трябва да изглежда сякаш е част от комплект, а не хаотично добавено допълнение.Въпросът, който вероятно ще последва е:

Бюджет

За всяка покупка обикновено отделяме съответния бюджет, по който се ръководим, разглеждайки предлаганите модели. Борса Узунов ви предлага огромен избор от евтини скринове с отлично качество. Подбрали сме за вас огромен асортимент от красиви и майсторски изработени скринове на невероятно изгодни цени, така че по този показател изборът ви няма да бъде лесен.Сега вече следва да се поинтересувате от начина, по който ще използвате скрина, а именно:

Функционалност

Представата за функционалност е различна при различните хора. За едни е по-удачно вътрешните отделения на скрина да са отделени посредством чекмеджета, а за други комбинацията от шкафчета и чекмеджета е по-добрият вариант. Броят и разположението на отделните сегменти също е фактор при използването, така че в никакъв случай не пренебрегвайте този фактор, когато разглеждате многобройните ни модели.Нормално е ограничавайки се до дадена група изделия, в определен момент да се поинтересувате от техническите характеристики на скриновете, а именно:

Материали и сглобка

По този показател смятаме, че ще отговорим на дори най-високите изисквания. Всички скринове, които предлагаме са дело на утвърдени производители, доказали през годините своето внимание към детайла. Тук ще откриете изделия, изработени от модерни и здрави материали, благодарение на които мебелите са леки и удобни за преместване, а също така и изключително лесни за поддържане. Скриновете в тази категория са сглобени качествено и стабилно, така че да ви служат дълго и безпроблемно.

Защо да изберете Борса Узунов за покупка на скрина?

Причините да изберете нашия магазин пред всички останали са много и основателни. На първо място, ние ви предлагаме огромен избор от модерни, стилни и здрави скринове на достъпни цени, а това е сериозен аргумент в наша полза. Ние разполагаме с големи количества мебели на склад, което ни дава възможност да изпълним бързо всяка заявка. Ако другите магазини ви карат да чакате, то ние можем да извършим доставката в рамките на същия ден и то напълно безплатно за територията на София.Избирайки Борса Узунов при покупка на мебели и други важни компоненти за дома, вие си гарантирате експедитивно и професионално обслужване, голям избор от продукти, ниски цени и качество, покриващо най-високите европейски стандарти.