Дамаски за дивани нани

Всеки един модел диван НАНИ, може да бъде изработен по Ваше желание и предпочитание по избор от 10-десет вида дамаски и богат избор от цветове !

Дамаски А* - barington, coco, derby, giulia, luxor, romeo, diego, dmr.

Дамаски А** - Tih-vintage (nappa кожа) и Hometex (хоумтекс).

Фирмата предлага всички продукти на Дивани НАНИ и матраци Нани

Нани са доказана и предпочитана марка за матраци и топ матраци, дивани, спални, подматрачни рамки на Българския пазар благодарение на дългия си опит, качествени материали,внедрени научни разработки и най- модерни машини.

Борса Узунов е мястото, където ще намерите пълната гама матраци Нани, както и богат асортимент спални НАНИ, дивани НАНИ, подматрачни рамки НАНИ и основи за легло НАНИ, носещи същото име. Отличаващи се с невероятно стилен и ергономичен дизайн, те ще направят леглото ви по-удобно, отколкото сте предполагали, че е възможно. Вашата спалня ще ви привлича неудържимо, а времето, прекарано в нея ще бъде несравнимо с всяко друго усещане, независимо дали спите или просто се забавлявате.

Защо да изберете дивни Нани?

Цената не винаги е показател за качеството на един продукт, затова не се подвеждайте от изгодната цена на един диван Нани. Той със сигурност покрива и най-високите съвременни стандарти за качество, като тук визираме не само високите свойства на използваните материали и безупречната изработка, но и усещането, което ще изпитате, когато започнете да го използвате.

Всеки един модел диван Нани може да поръчате по Ваш избор и предпочитание, от 10 вида висококачествени дамаски и богат избор от цветове, в който да бъде изработен по Ваш индивидуален проект .