Алуминиеви радиатори от БОРСА УЗУНОВ

АЛУМИНИЕВИ РАДИАТОРИ ОТ БОРСА УЗУНОВ, КАЧЕСТВО, КОМФОРТ, ДИЗАЙН, ИНОВАЦИИ ! НАЙ-НИСКИТЕ ЦЕНИ СА ПРИ НАС.

Предлагаме и услугата МОНТАЖ и ДЕМОНТАЖ НА радиаторите от професионалист водопроводчик, парнаджия С ОГЛЕД и КОНСУЛТАЦИЯ НА МЯСТО !

Борса Узунов предлага алуминиеви радиатори с доказано качество, стил и най-съвременни иновациони технологии на отоплителни и водопроводни системи. Алуминиеви радиатори от доказали се производители, лидери не само на Българския а и на световния пазар: Radiatori 2000 Spa. (Италия) и Global radiatori srl (Италия).

Борса Узунов не само предлага отоплителни тела, алуминиеви радиатори, стоманени радиатори, лири за баня и др., а и разполага с екип от специалисти с дългогодишен опит в изграждането на отоплителни и ВиК системи, доставка, измерване, монтаж и демонтаж, поддръжка на всякакви отоплителни и ВиК инсталации.

Алуминиеви Радиатори Radiatori 2000 Spa. (Италия) !

Алуминиеви Радиатори Radiatori 2000 Spa. (Италия)

Radiatori 2000 Spa (Италия) е компания, специализирана в производството на отоплителни и водопроводни системи компоненти в отливка и екструзия на алуминий. Radiatori 2000 Spa. е динамична и иновативна в света на отлети и екструдирани алуминиеви радиатори: синоним на гаранция и високо качество на продуктите, произведени в Италия.Radiatori 2000 Spa. винаги е била в челните редици по отношение на иновациите, качеството и надеждност.

Борса Узунов предлага най-предпочитаните серии на алуминиеви радиатори Radiatori 2000 (Италия) :

Борса Узунов предлага и доставка, измерване, монтаж, поддръжка, изграждане на отоплителни и ВиК инсталации !

Алуминиеви радиатори GLOBAL radiatori (Италия) !

Алуминиеви радиатори Global серия MIX

Радиатори GLOBAL от серия MIX, са с динамичени и елегантни линии, които пасват перфектно във всяка среда и декор ! Гарантирано от сертифициране съгласно UNI EN 442 от Политехническите изисквания на Милано. Високата топлинна мощност позволява по-малко обемисти радиатори за инсталиране. ИКОНОМИЯ НА ЕНЕРГИЯ, максимален комфорт !

 • С алуминиеви радиатори GLOBAL radiatori серия MIX, регулирането на температурата е лесно и евтино. Това води до по-кратък период от време, идеална температура за всяка среда в съответствие с личните нужди.
  Благодарение на използвания материал, който дава максималното гарантиране на устойчивост, както е показано ясно в автомобилната и космическата индустрия. Лесна инсталация благодарение на лекотата на алуминия който с по-голяма гъвкавост и допринася за по бърз монтажа.
 • Радиаторите микса могат да се използват във всички отоплителни системи за топла вода и пара до 110 ° C, с работно налягане до 600 K Pascal – 6 бара.
 • те могат да бъдат инсталирани в системи, желязо, мед или термопластичен.
 • монтаж на радиаторите дава най-висока топлинна мощност при спазване на следните разстояния:
  – ≥ cm. 3 от стената;
  – ≥ cm. 10 от пода;
  – ≥ cm. 10 от рафта или Подпрозоречни дъски;
 • Да се съхранява обрастването на отоплителната система и корозия, че е препоръчително да се проверява рН на водата (което е за предпочитане да бъде между 6.5 и 8) и въвеждане на инхибитор Cillit-HS 23 или подобен по количества от 1 литър на 200 литра вода, които се движат в системата.
 • Препоръчително е да инсталирате автоматични клапани вентилационните отвори или ръководство радиатор.
 • Като предпазна мярка, не трябва да спирате напълно вентилите на . Ако искате да изключите един или повече радиатори от веригата е препоръчително да се монтира клапана на всеки радиатор автоматичен обезвъздушителен клапън.

Предлагаме и услугата МОНТАЖ и ДЕМОНТАЖ НА радиаторите от професионалист водопроводчик парнаджия С ОГЛЕД и КОНСУЛТАЦИЯ НА МЯСТО.

В зависимост от бюджета ви на пазара има доста голям избор от радиатори, с които разбира се е важно да постигнете и нужния ви ефект за кубатурата на помещението, което ще отоплявате.

Цените зависят също и от материала, от който са направени – стомана, или алуминий. Предлаганите от нас алуминиеви радиатори са с топлотехнически показатели в пъти по – добри, а ръждата и износването при тях е в пренебрежимо малки граници.

Затова „Узунов” препоръчва да изберете алуминиев радиатор за вашия дом, като най-уместно е те да бъдат разположени под прозорците. Това е най-уязвимото място в нашия дом през зимата.
Когато са поставени така радиаторите, топлият въздух, издигайки нагоре, образува топлинна преграда между помещението и прозореца. Това подобрява циркулацията в стаята и увеличава топлообмена между топлия и студения въздух.
Ако решите да монтирате сами радиатор е нужно да забиете първо куките на мястото, като не забравяте да ги нивелирате добре преди да се монтирате радиаторите.

Какъв радиатор да изберете?

Височината и броя на ребрата в радиатора зависи от големината на помещението, топлоизолацията на жилището ви и мястото което сте определили за разполагането им. По – горе казахме, че е добре мястото да е под прозореца, но това не винаги е възможно.
От всичко казано до тук става ясно, че ако сте решили да направите сами локално парно у дома си е добре да изберете алуминиеви радиатори. Те ще спестят енергия и отдават повече топлина, по – лесни са за транспорт и монтаж.
Наистина първоначално при закупуването им сумата е малко по – висока от тази на стоманените радиатори, но като се вземе предвид, че това е дългосрочна инвестиция, в крайна сметка дори е по – евтиния вариант.

Какво получавате?

Ако изберете алуминиевите радиатори предлагани от „Узунов” вие ще получите, качествени и маркови продукти, които са изработени от лидерите в производството, доказали се не само на Българския и Европейския а и на Световния пазар: Radiatori 2000 (Италия), Global radiatori srl (Италия).С поставянето на тези радиатори, вие инвестирате правилно във вашето жилище.

В дългасрочен план вие ще пестите енергия, а освен това и пари. Колкото по – скоро поставите локално парно с качествени алуминиеви радиатори, толкова по- дълго ще пестите.

Не са бавете, а поръчайте!

Защо именно алуминиеви радиатори?
Причините да предлагаме предимно алуминиеви радиатори за парно са повече от една. Този вид изделия са стилни, функционални и дават възможност за модерни решения при изграждането на сградната отоплителна инсталация. Плюсовете на алуминиевия радиатор за много, но тук ще се спрем на основните, сред които са:

Лекота

Борса Узунов залага именно на алуминиеви радиатори, поради специфичните особености на този материал. На първо място той е достатъчно лек, така че различни като големина радиатори за парно да могат да се монтират на всякакъв вид стени, независимо от дебелината на зида и вида на строителния материал. Този тип радиатори могат да се монтират върху панел, тухла и изобщо всеки вид строителни компоненти.

Предвид лекотата на алуминия не е необходимо допълнително вкопаване в стената за поставяне на поддържащи скоби или друг вид крепежни елементи, които да държат съоръженията. Нашите радиатори за парно се закрепят за стената чрез скрит монтаж, което добавя към естетиката на модерната отоплителна система.

Пестят пространство

Съвременните алуминиеви радиатори създават уникална естетика в помещенията и пестят ценно пространство. Ако решите да подмените старите чугунени радиатори с изделия от алуминий, ще се изненадате колко по-просторен ще ви се стори домът ви след промяната, а освен това отоплителната инсталация ще присъства максимално дискретно в отделните помещения. Ако някой изобщо забележи радиаторите, то причина за това със сигурност ще бъде тяхната стилна визия и излъчвана топлина.

Изгодни цени

Ние от Борса Узунов решихме да отделим специално внимание на радиаторите от алуминий и защото тези изделия са едни от най-изгодните спрямо високото им качество. Ние ви предлагаме най-качествените италиански радиатори за парно отопление на цени, които ще ви изненадат приятно. Срещу вложената сума, вие получавате много по-красив и топъл дом, което прави покупката на този тип изделия добра инвестиция, а не разхищение на средства.

По-добра температурна възприемчивост

Домовете, в които парната инсталация се състои от алуминиеви тела се затоплят много по-бързо след стартиране на системата. Независимо от вида гориво, което използвате за отопление, стаите в жилището ви ще се затоплят след броени минути и ще остават топли докато системата циркулира. Тук отново ще направим сравнение с морално и технологично остарелите чугунени радиатори, на които е нужен почти час, за да започнат процес на топлоотдаване.

Защо точно от Борса Узунов?

Борса Узунов ви предлага не само най-качествените изделия, но и най-привлекателните цени. Работейки директно с вносители и производители, ние можем да си позволим да предложим дори радиаторите на реномирани италиански компании на цени, които са достъпни за възможно най-широк кръг потребители. Ние предлагаме алуминиеви радиатори на разумна цена, без излишно оскъпяване при допълнителните компоненти и доставката.

Ние не само продаваме, но и монтираме предлаганите от нас радиатори. Нашият екип може да се заеме с демонтаж на старите радиатори в дома ви и монтаж на новите, съобразно модерните методи и технологии. Разполагаме с добре екипиран и технически и теоретично подготвен екип, занимаващ се с изграждане на ВиК и парни системи от години.

Една от най-основателните причини да закупите алуминиеви радиатори именно от нас са както изгодните цени, така и големите количества, които поддържаме на склад.

Ние не случайно се наричаме ‘’Борса’’ – наличността, с която работим ни доближава повече до складовете на едро, отколкото до магазините за обзавеждане. Работата с нас ви позволява с една поръчка да оборудвате целия си дом с необходимия брой радиатори, а не закупувате всяко изделие от различни места или да смесвате модели и марки.

Последният аргумент в полза на сътрудничеството с нас, който ще посочим е бързата доставка на поръчаните продукти. Ако в дома ви възникне авария с парната инсталация, каквито са доста типични през отоплителния сезон, ние ще ви доставим в най-кратки срокове всеки закупен от вас радиатор за парно.

След като можем да предложим и професионален монтаж на изделията, това ви гарантира бързо отстраняване на повредата, така че домът ви да бъде отново топъл, приятно обзаведен и уютен.