Стоманена лира за баня COSKUNOZ от Узунов
Стоманена лира COSKUNOZ W400 Хромирана

ЛИРИ ЗА БАНЯ

Борса Узунов предлага качествени лири за баня на достъпни цени ! При НАС ще откриете широка гама от лири за баня, от доказали се производители на Европейския пазар ! Лири за баня – Стоманени лири за баня COSKUNOZ и Алуминиеви лири за баня !

Стоманени лири за баня COSKUNOZ

Стоманени лири за баня COSKUNOZ, са с 2-два вида покритие :

  • Много издръжливо покритие RAL в бяло;
  • Много издръжливо хромирано покритие ;

В тази секция на Борса Узунов ще откриете богат асортимент от лири за баня с изключително изискан модерен дизайн и висока функционалност. Предимството да изберете нас за покупката на това важно отоплително съоръжение се състои във възможността да спестите средства и същевременно да получите продукт с много високо европейско качество – комбинация от характеристики, към която се стреми всеки потребител по света.

Защо да се доверите на Борса Узунов?

Ако има място, което да ви предложи абсолютно всичко, необходимо за дома, то това е Борса Узунов, като ние сме достъпни не само за жителите на столицата, но и за клиенти от цялата страна. Фактът, че оперираме не само на място, но и онлайн ни прави предпочитан партньор за голям брой български потребители.

Вече не е необходимо да се съобразявате с търговците във вашия регион или да изминавате стотици километри в търсене на качествени продукти на изгодни цени. Ние предлагаме модерни и функционални лири за баня на възможно най-ниска цена, което в комбинация с възможността да ги закупите през глобалната мрежа ви спестява не малко време и допълнителни средства.

Разнообразието от материали, модели и марки при този артикул е способно да задоволи дори най-нестандартното потребителско търсене. Убедени сме, че при нас ще намерите подходящата лира за баня, отговаряща на площта и особеностите на вашето мокро помещение. Така няма да се налага да правите промени в отоплителната инсталация в своето жилище или пък да се примирявате с по-ниската ефективност на съоръжението, поради несъответствие с наличната парна инсталация.

Какво ви предлагаме?

В борса Узунов ще откриете стилни и функционални алуминиеви лири за баня на достъпни цени, вариращи като размер, форма и топлинна мощност. Те са пригодени да работят безпроблемно съвместно с глобална или локална парна инсталация, като тяхното присъединяване към наличната мрежа е максимално опростено, в сравнение с интегрирането на радиатор към водопреносната система, например.

Изделията, които ще откриете в тази категория на Борса Узунов се предлагат окомплектовани с компонентите, необходими за тяхната работа. Нашите алуминиеви лири за баня се предлагат заедно с обезвъздушител и крепежните елементи, необходими за стенен монтаж. Изделията, закупени от нас се оказват още по-изгодни, поради факта, че не е необходимо да купувате допълнително тези тези изделия.

Относно размерите, ние ви предлагаме перфектния избор. Нашите лири за баня покриват височина от 770 до 1670 мм, което е оптималният размер за помещения с малка, средна и голяма площ. Освен от много изискания им дизайн, вие ще бъдете приятно изненадани да откриете, че те имат много висока топлинна мощност – при различните модели тя варира в рамките на 546 – 1470W, което е напълно достатъчно за поддържане на приятни температури през отоплителния сезон.

Защо да изберете лира, а не друг вид отоплително тяло?

Пазарът предлага различни решения за отопление на банята – от стандартните радиатори за парно до различни електрически уреди, пригодени да работят в помещения с висока влажност. Като най-удачни, ние можем да посочим именно лирите, тъй като те отнемат много малко от полезната площ на помещението и в същото време са едно практично и красиво решение за отопление.

Плюс на една стилна и качествена лира за баня е възможността да бъде използвана като сушилня за дрехи. Това приспособление ще държи кърпите в банята ви постоянно топли и сухи, което е не само изключително приятно, но и много здравословно от гледна точка на развитието на плесени във всички постоянно влажни тъкани и материи.

Лирите, освен всичко останало са и много по-леки в сравнение с класическите радиатори, с които разполага всяка локална или централна парна инсталация. Водният обем, който преминава през тях е минимален, а в същото време тяхното топлоотделяне е много високо, осигурявайки оптимално високи температури в банята дори в периоди с драстично ниски външни температури.

Лирите за баня, които ви предлага Борса Узунов са изгодни, красиви и функционални решения, от които обезателно трябва да се възползвате.