Промоции на Мебели

Мебели от Геномакс,Колрадо и други производители, доказли се с годините, с високо качество на изработка, издържливост, дизайн, на достъпни цени. Тук ще откриете Целогодишни Промоции и Отстъпки на Мебели, Спални, Легла, Кухни, Трапезарни Маси, Холни Маси, Столове, Дивани, Всичко необходимо за да обзаведете Вашия Дом !

Борса Узунов предлага Целогодишни Промоции, Отстъпки на Мебели, Спални, Легла, Кухни, Секции, Трапезарни Маси, Холни Маси, Столове, и абсолютно всичко необходимо за Вашия Дом! Качество, Стил и Съвременен Дизайн ! Безплатни доставки за София, Пловдив и други населени места ! НАЙ-НИСКИТЕ ЦЕНИ СА ВИНАГИ ПРИ НАС !

Изключителни ценови отстъпки за всички Мебели, Спални, Секции, Кухни, Трапезарни Маси, Холни маси, Столове, Дивани, Канапета, Бюра и др.! Качество, Комфорт, Красив Дизайн ! Вие избирате модела, а ние ви даваме най-добрата цена! Свържете се с нас на за запитване или поръчка тел. 0898-511-531, Доставка веднага!

Промоции на Мебели в София от -3% – 5% -10% -15% -20%

За Ваше улеснение сме разделили на няколко категории Нашите промоции за съответните Мебели, за да може по лесно да откриете търсеното. Разгледайте чст от продуктовото портфолио за Промоции на Борса „Узунов“

Евтини Мебели

Евтини Легла и Спални

Холни Маси

Холни Маси, Трапезарни Маси, Столове

Мебели от Масив

Разгледайте и част от Нашите Каталози

Каталог 2013-2014 Линия

Нов Каталог

Разгледайте Нашите Мебели и в Електрония Ни Магазин

Борса Узунов е сред водещите магазини за мебели в София, предпочитани и избирани по няколко много важни критерия. Ние предлагаме качество и този показател е валиден както за стоките, които продаваме, така и за самото обслужване на клиентите, избрали нас за свой основен доставчик на мебели.

Ние сме предпочитаният магазин за мебели в София, защото:

Работим единствено с утвърдени производители

При избора на изделията, които ще включим в огромния си продуктов каталог, ние отделяме специално внимание на производителите. Макар да се стремим да предложим възможно най-ниски цени, цената не е водещ фактор, когато вземаме решение кой производител да представим на своите потребители.

За нас най-важно е да удовлетворим желанието на клиента да получи продукт с висока техническа стойност, а това означава високо качество на материали и отлично изпълнение на изработката. Здравината и дълготрайната експлоатация на предлаганите от нас мебели са най-сериозният атестат за разумно похарчени пари, а това може да се гарантира единствено чрез името на доказал се във времето производител.

Ние се доверяваме на производители на мебели като Геномакс, Колорадо, Ирим и още много фирми, които покриват на 100% дори най-високите европейски стандарти. Нашите клиенти идват при нас, защото знаят, че ние ще им предложим сигурност и спокойствие относно направената инвестиция. Клиентите ни знаят, че не е нужно да търсят най-добрите мебелни производители, защото са убедени, че ние ще го направим вместо тях.

Предлагаме огромен избор

Не всички мебелни магазини в София предлагат такова разнообразие, каквото осигуряваме тук в Борса Узунов. Ние знаем, че нашите клиенти търсят мебели, с които да направят дома си не само уютен и приятен, но и които да улеснят максимално тяхното ежедневие и с които да покажат завиден вкус и нюх към красивото и функционалното.

Ние предлагаме перфектните решения за малкия апартамент и просторната къща. При нас има богат асортимент от мебели, подходящи за всеки дом и за всеки интериорен дизайн. Хората, които търсят богат избор и изделия, които се различават от всичко предлагано в момента на пазара се обръщат към нас, защото знаят, че можем да им го осигурим.

Изгодни цени

Цената винаги е била критерий, по който хората избират мебелите за своя дом. Ето защо, ние се постарахме да се превърнем в мястото, което предлага евтини мебели в София, но същевременно отговарящи на най-високите изисквания за здравина, дълготрайност, функционалност и визия.

Ние работим директно с производители и вносители, което ни позволява да договорим по-ниски цени и следователно да предложим такива на своите клиенти. В Борса Узунов ще намерите най-достъпните мебели в София, което ви позволява да закупите не само едно изделие, а цялото обзавеждане за своето жилище.

Като водещ магазин за мебели в София, ние знаем, че най-сигурният начин да привлечеш клиенти е предлагането на изгодни цени, а единственият начин да ги задържиш е да съчетаеш ниските цени с високо качество – сложна задача, с която смятаме, че се справяме перфектно. Пазаруването при нас е изгодно, защото, не само стоките, но и доставките на мебели са на възможно най-ниски цени.

Ние работим експедитивно и изпълняваме всяка заявка в най-кратки срокове, с което пестим на клиентите още един много ценен ресурс – време и виждаме, че това се цени от всеки потребител. Големите складови наличности ни позволяват да реагираме бързо на всяка клиентска поръчка. Доставките на мебели за територията на столицата са напълно безплатни и при нужда могат да се извършат още в същия ден.

Само утвърдените магазини за мебели в София могат да предложат мебели за всяка жилищна стая – от кухнята до спалнята, хола и трапезарията. При нас ще откриете модерни и функционални спални, кухни, секции, холни масички и маси за хранене и изобщо всичко необходимо за вашия дом. Ние предлагаме целогодишни отстъпки и промоции, от които можете да се възползвате по всяко време, реализирайки най-разумната покупка в целия си живот.

За контакти

  • гр. София, бул.“Сливница“ № 271
  • 0898 511 531 / 0887 989 899
  • borsauzunov@abv.bg

Работно време

Понеделник – Петък: 09:30-19:00ч

Събота: 09:30 – 16:00ч

Неделя: 10:00 – 13:00ч

Врати от Узунов

Търсиш надеждни, качествени врати на достъпни цени?Разгледай нашите предложения в сайта Vrati.biz!

За врати и цени в София

error: Content is protected !!