Матраци в Габрово

Матраци Габрово
[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]В отговор на повишеното търсене БОРСА ЗА ВРАТИ, МЕБЕЛИ и МАТРАЦИ „Узунов” предлага онлайн доставки и за Габрово. Вие можете да поръчате от нас качествени матраци от марките Екон, ТЕД, НАНИ, Блян и още други.

Има много причини, които да ви накарат за изберете „Узунов” като алтернатива – ние разполаме с широко портфолио от двулицеви, еднолицеви и ортопедични матраци. Специално за всички от Габрово. Избилайки нас вие получавате:

• Коректна консултация съобразена с вашите нужди. Ние ще ви препоръчаме необходимия матрак, като ви обясним разликата в качеството и различните параметри. Ние уважаваме клиентите си, защото знаем, че съществуваме заради тях.

• Добро отношение. Ежедневието е напрегнато и изпълнено с куп задачи. Ние ще доставим в уречен час матрака ви.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]• Комфорта и качеството са гарантирани. Помислете за вашата почивка. Няма по – важно от това за доброто настроени е самочувствието ви. Ако бъдете свежи вие ще можете и да печели по – добре.

Тъй като хората в Габрово са пословични със своята пестеливост и прецизност, ние имаме доста ниско бюджетни (евтини) матраци. Като цената не е за сметка на качеството. Разгледайте каталозите ни. Ще останете приятно изненадани. Вижте и онлайн магазина – там можете да направите директно през телефона си поръчка.
Не се притеснявайте да се обадите. Кажете точно и ясно от какво имате нужда.

Например : „ Трябва ми двулицев матрак с размери 140 х 190.?”

Тогава член на екипа ни ще ви препоръча най – добрите оферти към момента, ще ви покаже промоциите, а е възможно и да получите индивидуален код за отстъпка. С “Узунов” пазаруването винаги е приятно.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]