Отзиви и мнения за матраци НАНИ

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Изборът на матрак не винаги е най – лесната работа, особено при голямото разнообразие напоследък.

Доста наши клиенти търсят мнение за матраци с марката “НАНИ”, като често ги сравняват с подобни като размер и цена от ТЕД, Магнифлекс, ЕКОН (Латекс), или друг.

Като изключим традиициите на марките, и политиката на различните компании, много важно при формирането на цената са материалите, с които е изработен съответния матрак като това определя и част от качествата му, както и цената. МАТРАК СИРЕНА МЕМОРИ с марката – НАНИ е един от най – добрите избори, които можете да направите. В него има баланс между цена, високо качество и иновативност в технологиите.

Не случайна е и наградата на модела със златен медал Международен пролетен панаир Пловдив 2005 – за комфорт + иновации от 21 век.

Иновативен калъф, мемори пяна, перфектна проветривост осигурена от големия брой отворени клетки.

Еластичността и високато плътност на материалите, с които матрака е изработен ви гарантира правилно положение на гръбначния стълб и пълноценна почивка. Друга иновация, която е важно да се отбележи при търсене на мнения за матраци Нани е термоактивната пяна. Тя влиза във взаимодействие с тялото ви и дава балансирана опора за тялото,без значение от тегло и височина, разпределя и поглъща равномерно по цялата повърхност на матрака.

Това не е всичко. „Сирена Мемори” ематка при създаването, на който е помислено и за доброто кръвообращение. Това е постигнато с добавянето на допълнителен слой омекотена пяна.

Стерилността и антибактериалността пък са осигурени в дълбочина – ядрото е обвито със 100% памучна тъкан. Капитонираният калъф е с добавени иновативна дишаща лента за максимална проветривост и делим цип за многократно разделно почистване и пране. Дамаската е с втъкани сребърни нишки, потискащи развитието на акари, бактерии и гъбички. В комбинация с антиалергичната силиконова вата и нетъкания текстил SPUN BONDED предотвратяват запарването. Поради качествата си „Сирена Мемори” по много мнения остава един от най- търсените и предпочитани модели матраци. Вижте още[/vc_column_text][vc_column_text]

225.00 лв.629.00 лв.
269.00 лв.750.00 лв.
305.15 лв.850.85 лв.
357.30 лв.998.10 лв.
1140.80 лв.3183.20 лв.
743.00 лв.2074.00 лв.
754.80 лв.2106.30 лв.
502.00 лв.1402.00 лв.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]