Борса Узунов ви предлага богат избор от евтини кухни на едни от най-ниските за българския пазар цени, с които можете да постигнете отлични функционални и интериорни решения. Категорията е посветена на кухненското обзавеждане, с което може да се постигне отлична визия на това изключително важно жилищно помещение, както и максимално удобство при неговото използване.

Какво ще намерите в раздела с шкафове за кухни?

Чрез тази категория, Борса Узунов ви дава възможност да съкратите драстично времето на търсене, като се насочите директно към раздела, предлагащ кухненско обзавеждане и мебели за вашата кухня. Възможността да разгледате цялата ни продуктова гама изцяло онлайн е невероятно удобство, от което се възползват все повече потребители. При въпроси и нужда от съдействие, нашите експерти са на разположение ежедневно, за да можете да направите правилен избор и удачна покупка по всяко, удобно за вас време.Категорията предлага:

Изделия на родни производители

Мебелите на български производители си остават най-търсени от родния потребител. Те съчетават високо качество на материали и изработка с модерен и изискан дизайн. Българските мебелни къщи, чиито изделия предлагаме създават евтини кухни с модерна визия и много практичен дизайн. Клиентите, търсещи стилна и функционална евтина кухня, създадена от роден производител ще могат да се възползват от отличните изделия на марката Ирим.

Богат избор от дизайнерски решения

Нашите красиви кухни на достъпни цени са подходящи за различни по площ помещения. Предлагаме модели, които са чудесно решение за малката кухня, както и многокомпонентни вариации, които ще паснат перфектно в едно по-голямо по площ помещение. Както хората живеещи в къщи, така и обитателите на малки апартаменти могат да намерят вярното решение за своите нужди. Ние в Борса Узунов сме се постарали да отговорим удачно на всяко потребителско търсене.

Цветови вариации

Кухнята отдавна не е еднообразно и скучно помещение и производителите, чиито мебели продаваме са се постарали да предложат голям избор от разцветки при всичките си основни серии. Всеки модел кухня, включен в категорията е на достъпни цени и може да бъде поръчан в цвят по избор, отговарящ на интериорния стил и визия на самото помещение. Според вашето желание и вкус, можете да изберете цвят, съответстващ на стените в кухнята или такъв, който ще контрастира с тях, придавайки ѝ допълнителна дълбочина и комфортно излъчване.

Защо да изберете кухните, предлагани от Борса Узунов София?

Отговорът на този въпрос се подразбира от само себе си. Ние предлагаме модерни кухни, които се отличават като дизайн, качество на изработка и материали и най-вече като цена. Предлагайки евтини кухни с високо качество, ние покриваме основните критерии на масовия потребител. Освен това, ние ви позволяваме да постигнете съвършенство в обзавеждането с минимални усилия.С една поръчка от този раздел можете да обзаведете цялата кухня, закупувайки всичко необходимо на съвсем разумна цена – от кухненския ъгъл до различен брой шкафове за кухни, отговарящ конкретно на вашите нужди и възможности. Тук ще откриете идеални решения с горни и долни шкафове, в които можете да съхранявате всички кухненски прибори, уреди и съдове за хранене, а също и да ги подредите така, че да ги намирате бързо и лесно.

Цени

Предлагайки евтини кухни на разумни цени с много модерен дизайн и високо качество, Борса Узунов се превръща в място за обзавеждане без конкуренция на българския пазар. Голямата складова наличност, която поддържаме ни позволява да реагираме бързо на всяка клиентска заявка, а бързината, с която изпълняваме доставките е поредният бонус, от който ще се възползвате, пазарувайки при нас.Нашето кухненско обзавеждане е достъпно за потребители от цялата страна, които нямат възможност да пътуват, за да направят избор и покупка на място. Оперирайки онлайн, ние се доближаваме до всеки отделен клиент, независимо в коя точка на страната се намира. Ниските цени на доставките и скоростта, с която ги изпълняваме ви помагат да спестите най-важните за съвременния човек ресурси – време и финансови средства.
error: